Om oss

Svalbar Pub

Grillede burgere, steinovnsbakte italienske pizzaer og lun stemning er bare begynnelsen på hva Longyearbyens stampub har å tilby.

Svalbar Pub er plassen hvor øyas fastboende og tilreisende møtes til både lunsj, middag og kvelds. Det er heller ikke uvanlig at folk blir sittende her til langt på natt, i kosen av godt lag, god drikke og god musikk.

Stemningen hos oss er avslappet og kjøkkenet vårt består av alt fra typisk husmannskost til mat fra alle verdensdeler, servert på en rustikk måte; både i form av god og hjemmelaget mat, og rause porsjoner. I kombinasjon med dette, jobber vi med å komplitere maten med en spennende variasjon av god drikke. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss og vårt konsept, for alltid å kunne tilfredsstille kundens behov.

Om Svalbard Adventures

Svalbar Pub er Svalbard Adventures sitt datterselskap.

Svalbard Adventures tilrettelegger for store øyeblikk og nære opplevelser. Alt vi gjør preges av vår respekt for de besøkende og naturen vi lever av. Vår jobb er å vise vei, og våre gjester reiser alltid trygt med en av våre utdannede og autorisert Svalbardguider.

Med over 150 ansatte tilbyr vi tjenester som er Svalbard verdig. Vi har både dagsturer og ekspedisjoner med scooter, ATV og hundespann. Vi reiser på båtturer, besøker isgrotter, andre byer og mye mer. Vi har kritikerrost vinkjeller og bespisning på Huset restaurant, overnatting og bevertning til alle årstider, i tillegg til Longyearbyens største butikk og utleie for snøscootere.

Befinner man seg lenge nok på dette unike og kontrastfylte stedet, hvor det stadig svinger mellom det rå landskapet og den livlige kulturen, må man også regne med å oppdage nye sider ved seg selv. Kommer man tett på Svalbard, kommer man tett på livet.

God tur.

Les mer: https://svalbardadventures.com/